Címkék

2015. április 30., csütörtök

Apróságok

Nagyon szeretek apró állatkákat horgolni, mint például egereket, békákat, malacokat. Azért is, mert egyszerű az elkészítésük, hamar megvannak, de legfőképpen nagyon cukik! Folyamatosan keresek új horgolt mintákat az interneten, most is várakozik 5-10 minta a lefordításra illetve a megvalósításra.
Na de, előbb az egereimet mutatom be Nektek. Az egerekből két típust is készítettem már. Az egyik fajtát ezen minta alapján készítettem, a másik típust pedig ezen minta alapján. Az egyszínű egerek Schachenmayr Catania fonalból készültek, a tarkák pedig Alizé Díva 3735 fonalból.

Egerek

És most következzenek a békák, a minta ugyanaz csak a színeket variáltam. A békák Schachenmayr Catania fonalból készültek.béka
Békák

A bejegyzés végén sorra kerülnek a szerencsehozó mangalica és házi malackák. A rózsaszín illetve fekete házi malacok Schachenmayr Catania fonalból, illetve a világos színű mangalica malackák Fibra Natura Cottonwood fonalból készültek,  a szürke malacka pedig egy 20 éves akril maradék fonalgombolyagból. A minta saját tervezés, majd egy későbbi blogbejegyzésben bemutatom a mintáját.
Malackák
Az összes állatka (azt hiszem Pony a márkája) 2,5 tűvel készültek. Remélem tetszenek!
További szép napot!

Üdvözlettel: Crochet Fairy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése